Är du intresserad av att vara med och bidra i Syrianska? Är du en person med en bra serviceattityd och kan bemöta gäster på ett bra sätt? Bli en matchvärd på våra hemmamatcher!

Syrianska FC är ute efter matchvärdar som hjälper till på Syrianska FCs hemmamatcher på Södertälje Fotbollsarena. Uppgiften är att ta hand om publiken på olika sätt. Det kan handla om att visa dem till sina platser, se till att alla mår bra, att de sköter sig och att svara på eventuella frågor som dyker upp.

Vi söker personer som kan ge besökarna en professionell service och samtidigt vara en utåtriktad person som är positiv och kan bemöta våra gäster på ett föredömligt sätt. 

Med andra ord ska du sträva efter att bemöta gästerna på samma sätt som du själv hade velat bli bemött om du hade gått på en fotbollsmatch, med respekt. 

Som publikvärd skall du:
– Vara minst 18 år gammal
– Kunna arbeta under de flesta av Syrianskas hemmamatcher säsongen 2023
– Ha god kunskap i första hjälpen
– Ha god kunskap om Södertälje Fotbollsarena och dess nödutgångar såväl som brandsläckare
– Vara punktlig
– Svara upp till idrottens krav med avseende på mänskliga värderingar

Arbetet är ideellt och vi bjuder in dig som är intresserad av att arbeta som matchvärd. Vid intresse, meddela Philip Dikran via mejl på philip.dikran@syrianskafc.com. Arbetet kan börja redan i söndagens hemmamatch mot Nacka FC. Sprid gärna inlägget genom att dela inlägget till nära och kära som kan tänka sig arbeta. Vi är hoppfulla om att så många som möjligt kan anmäla sig och på så sätt erbjuda vår hängivna publik på en ännu bättre service och därav ge den bästa matchupplevelsen!

Andrew Moro
maj 5, 2023