VARFÖR SKA MAN SPONSRA?

Sponsring utgör en essentiell del av vår verksamhet och alla former av sponsring gynnar Syrianska FC och lägger grunden för att vi ska kunna uppnå våra målsättningar och vår vision.

Vill du vara med och sponsra Syrianska FC för att forma framtiden? Eller för att du helt enkelt vill stödja klubben som står nära hjärtat? Tveka då inte på att titta på de olika sponsorpaket som vi har utformat, där det ska finnas något för alla möjliga sponsorer. Självklart kan vi även tillsammans skräddarsy sponsringen så att det passar just dig/ditt företag. Det blir en win-win situation för samtliga parter!

Sponsring handlar inte enbart om pengar, ett varumärke, eller en logga. Det är en investering på lång sikt där syftet är att bygga upp en god relation mellan varandra som ska kunna tjäna bägge parter väl och skapa mervärden för varandra. Det ömsesidiga behovet mellan oss som fotbollsförening och dig som företagare kan nyttjas på sikt för att uppnå lyckade samarbeten. Vi strävar efter att du också ska gynnas av att synas i samband med Syrianska FC!

Är du intresserad av att vara med och forma Syrianskas framtid? Är du intresserad av att vara en del av den rödgula familjen? Tveka då inte på att höra av dig till oss.

Vid vidare information kan du kontakta oss enligt nedan. Låt oss tillsammans uppnå stora framgångar!

info@syrianskafc.com

Här kan du se sponsormenyn