Syrianska FC kan idag meddela att man förstärker sin ledarstab inför kommande säsong. Den 37-årige Stefan Segerfalk, senast huvudtränare hos seriekonkurrenten Huddinge IF, kliver in som assisterande tränare till Özcan Melkemichel. Efter att Stefan kritat på sitt kontrakt med rödgult fick redaktionen tag på det nya tillskottet i ledarstaben för ett par frågor.

Välkommen till Syrianska, Stefan! Hur känns det att vara här?
– Tack! Det är jätteroligt att vara här igen. Det är andra gången jag är i Syrianska, det var ett antal år sedan jag faktiskt var här med en roll i ungdomsakademin!

Vad var det som fick dig att komma till Syrianska?
– Jag känner Özcan Melkemichel och Azad Budak sedan tidigare och det gjorde valet enklare. Syrianska är en klubb med höga ambitioner med bra fans som ställer höga krav. Det är kul med utmaningar.

Du kommer att ingå i ledarstaben nästa år där du kommer att agera assisterande tränare till Özcan. Vad är dina förväntningar på samarbetet med honom?
– Jag hoppas på ett bra samarbete där vi kan komplettera varandra!

Hur tänker Stefan Segerfalk fotboll?
– För mig är det viktigt med bra offensivt spel med mycket fart samt kombinationsspel!

Vi hälsar Stefan ett stort och hjärtligt välkommen till Syrianska FC och önskar honom ett stort lycka till i sitt nya uppdrag! #TiheSuryoye

Andrew Moro
december 26, 2023