Vi är glada att meddela att vi anordnar en spännande fotbollsträningar för barn och ungdomar födda mellan 2015 och 2010 under jullovet. Detta är ett unikt tillfälle för barnen att förbättra sina fotbollsfärdigheter, ha kul och skapa minnen för livet. Här är all information du behöver:

Campdetaljer:

• Datum: Tisdag till Torsdag, Vecka 52, 26 December – 28 December

• Tid: 10:00 (Samling 09:45)

• Plats: Västegårds fotbollshall (Tältet)

• Instruktör: Daniel Akdemir + Özcan Melkemichel

• Antal deltagare: Begränsat till 20 platser

Campens Höjdpunkter:

Fotbollsträning:

Deltagarna kommer att få högkvalitativ fotbollsträning med Daniel Akdemir, en erfaren fotbollsinstruktör med akademisk bakgrund inom fotboll.

Träningen kommer att inkludera:

Tekniska färdigheter: Deltagarna kommer att förbättra sin bollhantering, dribbling, passning och skottteknik, med särskild fokus på 1 mot 1-situationer där spelarna kommer att lära sig att bemästra sina motståndare med skicklighet och självförtroende.

Taktik och spelförståelse:

Vi kommer att fokusera på att utveckla spelarnas förmåga att agera i olika matchsituationer, inklusive 1 mot 1-situationer både i försvar och anfall.

Fysisk träning:

Deltagarna kommer att delta i övningar som förbättrar deras snabbhet, uthållighet och styrka, vilket kommer att gynna deras prestationer i 1 mot 1-dueller.

Matchspel:

Varje dag kommer att avslutas med roliga och konkurrensinriktade matcher där barnen kan tillämpa de färdigheter de har lärt sig, inklusive sina nyfunna förmågor i 1 mot 1-situationer.

Lunch och Mellanmål:

Tas med hemmifrån

Avgift:

• Campavgift: 499kr per deltagare/dag.

Anmälan:

För att säkerställa din plats, vänlingen kontakta Daniel Akdemir på 0704426720 med:

– Fullständigt namn

– Vilket år ert barn är född

– Vilket lag ditt barn spelare i

Kontakt:

Om du har några frågor eller behöver ytterligare information, tveka inte att kontakta oss på Daniel.akdemir@syrianskafc.com

Vi ser fram emot en fantastisk akademiträning och hoppas att du kommer att vara med oss för att göra det till en minnesvärd upplevelse för ditt barn.

Andrew Moro
december 11, 2023