Syrianska fortsätter arbetet med att sätta grunden för lagbygget genom att förstärka ledarstaben. Abdo Khoury är det senaste tillskottet i ledarstaben där han kommer att ingå i tränarteamet som ny assisterande tränare tillsammans med Özcan och Stefan. Abdo flyttas upp från ungdomsakademin där han varit ungdomstränare sedan fjolåret.

Gratulerar till din nya roll som assisterande tränare, hur känns det?
– Det känns bra, jag är tacksam för förtroendet från klubben. Jag är hoppfull om att kunna bidra med så mycket som möjligt.

Hur tänker Abdo fotboll?
– Min spelfilosofi grundar sig på en fartfylld offensiv där vi kan straffa motståndarna och ta våra tillfällen i akt. Vi ska även vara aggressiva i både anfalls- och försvarsspelet.

Vad är dina styrkor som tränare?
– Jag skulle nog säga mitt ledarskap, samt att jag är tydlig med vad det är som förväntas av mig själv samt spelarna.

Hur ser dina förväntningar ut på samarbetet mellan dig Özcan och Stefan?
– Jag har redan varit ett år med Özcan då jag hjälpte till en hel del förra året, det har fungerat bra. Det har inte varit några konstigheter och kommer även vara likadant mellan oss tre. Jag ser fram emot att arbeta ihop med Özcan och Stefan.

Några sista ord till supportrarna?
– Vi behöver all stöd vi kan få från läktaren och jag hoppas verkligen att den 12:e spelaren är på plats varje match för att stötta laget till så många trepoängare som möjligt.

Vi är glada över Abdo som nytt tillskott i tränarstaben önskar honom ett stort lycka till under kommande säsong! #TiheSuryoye

Andrew Moro
december 28, 2023