Det är dags för årets sista hemmamatch och under morgondagen gästar nästjumbon Trosa-Vagnhärad SK Södertälje Fotbollsarena. Med två omgångar kvar är Syrianska avskrivna från toppstriden och siktar istället på att avsluta säsongen positivt efter att ha brutit den negativa trenden i den senaste omgången där Syrianska besegrade Smedby.

TVSK kommer från en 2-0 seger senast mot tabelljumbon Värmbols FC vilket var lagets andra seger för säsongen. Med två omgångar kvar av säsongen har TVSK sex poäng upp till Lidingö på negativ kvalplats vilket ger en teoretisk möjlighet för nästjumbon att klara sig kvar i serien, men med tanke på den stora skillnaden när det gäller målskillnaden som skiljer lagen åt är det praktiskt sett omöjligt. Inför morgondagens match har laget tre avstängda spelare i Arif Hamo, Alexander Jacob och Oliver Alshammar. Senaste mötet lagen emellan slutade i en 5-1 seger på Häradsvallen för Syrianskas del.

Syrianska bröt en negativ trend på fyra raka matcher utan seger senast när man besegrade Smedby i Norrköping med 5-3. Kvalplatsen är nu bortom räckhåll för rödgult och nu vill man avsluta säsongen på ett värdigt och starkt sätt. Inför morgondagens match är Kenneth Carlie avstängd samtidigt som Afram Hanna kommer tillbaka från sin avstängning. Bortsett från det är truppen intakt och tillgänglig för spel imorgon.

Tillsammans ska vi avsluta säsongen starkt, se till att vara på plats imorgon på Södertälje Fotbollsarena för att lyfta fram våra rödgula krigare till seger! #TiheSuryoye

Matchinformation: Syrianska FC – Trosa Vagnhärad SK
Var?: Södertälje Fotbollsarena
När?: Lördagen, den 8:e oktober, kl 14:00
Domarteam: Paul Shamoun (HD), Shvan Tawfiq (AD1), Jean-Pierre Maximurad (AD2)
Matchen sänds ej.

Andrew Moro
oktober 7, 2022