Säsongen har nått sitt slut och avslutas imorgon när Syrianska beger sig mot Katrineholm där tabelljumbon Värmbols FC står för motståndet under söndagseftermiddagen. Det är en betydelselös match för bägge lag där man istället spelar för att bibehålla hedern.

Värmbol har haft en oerhört tung säsong och har varit klara för nedflyttning i ett par omgångar nu. Man har enbart mäktat med två segrar den här säsongen och skrapat ihop ynka 8 poäng. Inför morgondagens drabbning har man fyra raka förluster varav den senaste mot Arameisk-Syrianska som slutade med 3-0 för dem sistnämnda.

Syrianska siktar på ett värdigt avslut när man tar sig an Värmbols imorgon. Efter en dyster svit med fyra raka matcher utan seger i september månad har man nu tagit två raka segrar och stått för ett frejdigt anfallsspel. I dem två senaste matcherna har Syrianska fått nätkänning 13 gånger, där 8 av dessa kom i den senaste matchen hemma mot Trosa, som man körde över med 8-0. Inför matchen imorgon är Kenneth Carlie tillbaka från sin avstängning och är därmed tillgänglig för spel.

Årets sista match väntar imorgon, det är dags att avsluta säsongen starkt! Mot seger! #TiheSuryoye

Matchinformation: Värmbols FC – Syrianska FC:
Var?: Värmbols IP
När?: Söndagen, den 16:e oktober, kl 14:00
Domarteam: Jesper Fredholm (HD), Sahban Mouhi (AD1), Mohamed Aziz (AD2)

Andrew Moro
oktober 15, 2022