Syrianska FC lanserar en ny sponsormeny för säsongen 2023!

Sponsring utgör en central del i de flesta fotbollsföreningarna runt om i Sverige – vår verksamhet är inget undantag. För att kunna ha möjlighet att uppnå våra uppsatta målsättningar och visioner är vi i behov av sponsorer. Att sponsra Syrianska FC ska inte enbart gynna oss, utan även dig som företagare också. När du sponsrar Syrianska kommer du att naturligtvis få ta del av olika förmåner. Sponsring handlar inte enbart om pengar, ett varumärke, eller en logga. Det är en investering på lång sikt där syftet är att bygga upp en god relation mellan varandra som ska kunna tjäna bägge parter väl och skapa mervärden för varandra. Det ömsesidiga behovet mellan oss som fotbollsförening och dig som företagare kan nyttjas på sikt för att uppnå lyckade samarbeten. Vi strävar efter att du också ska gynnas av att synas i samband med Syrianska FC!

Syrianska har därför inför årets säsong tagit fram en ny sponsormeny med olika sponsorpaket. I sponsormenyn finner du bland annat de olika förmåner som ingår i de olika sponsorpaketen. Givetvis är de befintliga sponsorpaketen heller inte hugget i sten, utan du som sponsor är välkommen att efter kontakt med oss, uttrycka dina önskemål med sponsringen och på så sätt få ett skräddarsytt sponsorpaket som är anpassat efter just dina behov.

Är du intresserad av att vara med och forma Syrianskas framtid? Är du intresserad av att vara en del av den rödgula familjen? Tveka då inte på att höra av dig till oss.

Den nya sponsormenyn hittar du på vår hemsida, under fliken ”Marknad” och därefter klickar du på ”Bli Partner”. Annars går det bra att klicka här.

Andrew Moro
februari 27, 2023