Syrianska FC kan under tisdagsförmiddagen meddela att den offensiva spelaren Antonios Bahdke har nått en överenskommelse med klubben och kommer att representera de rödgula färgerna under nästkommande säsong.

Antonios är en oerhört teknisk spelare som har en bra förmåga ta sig förbi spelare med hjälp av sin teknik. 24-åringen kommer senast från Täby FK i Ettan Norra och har dessförinnan representerat klubbar som Arameiska-Syrianska, Nordic United, IF Sylvia, IFK Haninge och har även ett förflutet i IFK Norrköpings ungdomslag. Sportchefen Azad Budak är nöjd med nyförvärvet och har följande att säga om Antonios:

I Antonios får vi in en bolltrygg och en väldigt skicklig, teknisk spelare som kan bryta mönster och våga göra det oväntade. Han besitter egenskaper som definitivt kommer att vara till hjälp för oss och passar in bra i sättet vi vill spela fotboll på.

En intervju med Antonios kommer att komma längre fram i tiden.

Syrianska är glada över att ha knutit sig an Antonios och hälsar honom ett stort och hjärtligt välkommen till rödgult. Samtidigt önskar vi honom ett stort lycka till i den rödgula tröjan! #TiheSuryoye

Andrew Moro
februari 28, 2023