Arbetet med att behålla stommen från fjolårets säsong fortsätter och Syrianska kan ikväll meddela att den 23-årige Ramez Matti har valt att stanna kvar i rödgult och har förlängt sitt kontrakt med klubben.

Ramez är en egen produkt från de egna leden och återvände till Syrianska inför fjolårets säsong. Under säsongens gång visade Ramez med sin kvickhet och enastående teknik att han var en tongivande pjäs i den sista tredjedelen för rödgult och stod för tre fullträffar under föregående säsong. Nu står det klart att Ramez förlänger sitt kontrakt med Syrianska och kommer att vara en viktig pjäs i det rödgula lagbygget.

Sportchefen Azad Budak är nöjd med att ha förlängt med Ramez och hyste beröm över den tekniskt begåvade 23-åringen.
– Ramez är en viktig pusselbit i det rödgula lagbygget. Hans spelsätt matchar vår spelidé väl och är en duktig spelare som gärna vill utmana. Vi vet att han kommer att tillföra med mycket i det offensiva spelet och vi är glada över att han har valt att stanna kvar i Syrianska!

Vi önskar Ramez en god fortsättning i Syrianska och önskar honom ett stort lycka till i den rödgula tröjan under kommande säsong! #TiheSuryoye

Andrew Moro
februari 12, 2023