Derbyt närmar sig med stormsteg och spelas på söndagen, den 1:a oktober med avspark kl 16:00 i Södertälje Fotbollsarena. Här följer lite mer information om vad som gäller under matchdagen.

Biljettpriser:
Vuxna:
 150 kr 
Pensionärer: 120 kr
Ungdom 15-17 år: 120 kr  (mot uppvisat ID-kort)
0-14 år: Fri entré 
Biljetter kommer att säljas i biljettkassan på matchdagen från och med kl 14:30. Betalning sker enbart med Swish och kontant. För enklare och smidigare hantering, ta med dig kontanter!

På båda läktarna kommer det att grillas kebab. Utöver det kommer det att finnas ett rikt utbud på andra kioskartiklar såsom dricka, snacks, osv. Eventuell dryck kommer att säljas i PET-flaskor utan kork.

Entréerna öppnar för försäljning kl 14:30, det vill säga 90 minuter innan matchstart.

Visitering kommer att ske av samtliga supportrar vid insläpp och det kommer även att uppstå trängsel när det gäller trafik och parkering intill matchstart. Se därför till att vara på plats i god tid.


Vi uppmanar er även att INTE ta med er större väskor (träningsväska, t.ex.) med anledning av rådande samhällsläge.


Syrianska är hemmalag för dagen och tilldelas den Västra läktaren (huvudläktaren). Insläpp av Syrianska-supportrar sker via huvudentréerna.


Assyriska är bortalag för dagen och tilldelas den Östra läktaren. Insläpp av Assyriska-supportrar sker via entré nr: 13, 14, 15, 16 (bakom Östra läktaren). 

Användning av pyroteknik är TOTALT förbjudet. All form av överträdelse av spelplanen innan, under och matchens gång kommer att leda till avstängning.

Efter slutsignalen kommer det att informeras via matchspeaker, vilka av lagens supportrar som får vara kvar på läktaren.

Syrianska FC och Assyriska FF ser fram emot en välspelad match och en folkfestlig tillställning. Varmt välkomna ska ni vara till Södertälje Fotbollsarena på söndag! #TiheSuryoye

Andrew Moro
september 27, 2023