Derbyt närmar sig med stormsteg och spelas på söndagen, den 28:e maj med avspark kl 18:00 i Södertälje Fotbollsarena. Här följer lite mer information om vad som gäller under matchdagen.

Biljettpriser:
Vuxna:
 150 kr 
Pensionärer: 120 kr
Ungdom 15-17 år: 120 kr  (mot uppvisat ID-kort)
0-14 år: Fri entré 
Biljetter kommer att säljas i biljettkassan på matchdagen från och med kl 16:30. Betalning sker enbart med kort & kontant.

På båda läktarna kommer det att grillas kebab. Utöver det kommer det att finnas ett rikt utbud på andra kioskartiklar såsom dricka, snacks, osv.

Arenan kommer att tömmas kl 15:45 för att gå igenom samt säkerställa arenan innan insläppet som sker kl 16:30. Dem som får vara kvar är behöriga funktionärer och annan personal.

Assyriska är hemmalag för dagen och tilldelas den Västra läktaren (huvudläktaren).


Syrianska är bortalag för dagen och tilldelas den Östra läktaren. Insläpp av Syrianska-supportrar sker via entré nr: 13, 14, 15, 16 (bakom Östra läktaren). 
Det är viktigt att vara på plats i tid, eftersom att samtliga besökare kommer att visiteras.

Användning av pyroteknik är förbjudet. Beträdelse av spelplan utan någon behörighet är också förbjudet. Detta gäller innan, under och efter matchen.

Efter slutsignalen kommer det att informeras via matchspeaker, vilka av lagens supportrar som får vara kvar på läktaren.

Assyriska FF och Syrianska FC ser fram emot en välspelad match och en folkfestlig tillställning. Varmt välkomna ska ni vara till Södertälje Fotbollsarena på söndag! #TiheSuryoye

Andrew Moro
maj 25, 2023