Syrianska FC kan med glädje meddela att man nått en överenskommelse med Kenneth Carlie som har valt att krita på ett nytt kontrakt med rödgult!

En av årets fjolårets mer tongivande spelare med avseende på poäng där han stod för 11 fullträffar och 11 framspelningar har nu valt att fortsätta i Syrianska. Yttermittfältaren kom till Syrianska för första gången år 2020 och var med fram till sommaren 2021 innan han lämnade, för att ett halvår senare göra comeback i den rödgula tröjan.  Redaktionen fick tag på Kenneth Carlie för en kommentar kring sin förlängning.

Syrianska FC kan med glädje meddela att man nått en överenskommelse med Kenneth Carlie som har valt att krita på ett nytt kontrakt med rödgult!

En av årets fjolårets mer tongivande spelare med avseende på poäng där han stod för 9 fullträffar och 12 framspelningar har nu valt att fortsätta i Syrianska. Yttermittfältaren kom till Syrianska för första gången år 2020 och var med fram till sommaren 2021 innan han lämnade, för att ett halvår senare göra comeback i den rödgula tröjan. 

  • Det känns fantastiskt kul att skriva på för ännu ett år i Syrianska, det är något jag verkligen ser fram emot! Jag vet att jag kan utvecklas ännu mer under en sån bra tränare som Özcan. Det är en ära att kunna vara med på resan och bidra till att Syrianska ska avancera i seriesystemet. Det är verkligen spännande tider i klubben, och jag är stolt över att jag får vara med och bidra både på och utanför plan. Jag tror verkligen på det som Özcan, Azad och den nya styrelsen vill bygga upp! Jag ser fram emot att se alla rödgula supportar på plats under hela året!

Vi är oerhört glada över att ha förlängt med Kenneth och önskar honom ett stort lycka till under kommande säsong! #TiheSuryoye

Andrew Moro
februari 4, 2023