Sommaruppehållet är över och Syrianska går mot en spännande höstsäsong när man konkurrerar med bland annat lokalkonkurrenterna Nordic United och Assyriska i kampen om uppflyttningsplatserna. Först ut när serien drar igång igen är Nyköpings BIS som gästar Södertälje Fotbollsarena och rödgult under lördagseftermiddagen. 

Nyköping är ett spelskickligt lag som ofta skapar problem för motståndarlagen. Man avslutade vårsäsongen starkt med tre raka, målrika segrar. Framstående spelare som Enis Ahmetovic är definitivt ett namn som Syrianska bör hålla koll på under matchens gång. En som kommer att missa matchen är Jakob Bergman som är avstängd på grund av tre gula kort.

Syrianska var det laget som avslutade vårsäsongen på starkaste vis när man tog full pott i de fem sista matcherna där det även lossna rejält med målskyttet. Det återstår att se ifall formen har hållit i sig under uppehållet, men klart i alla fall är det att det är en tuff utmaning som Syrianska ställs inför. Senast lagen möttes var i premiären och då åkte rödgult på en förlust med 3-1, så vi kommer att få se ett revanschsuget SFC i återstarten av serien. Det är enbart Christian Moche som med stor sannolikhet kommer att missa matchen på grund av skada, men i övrigt finns hela truppen att tillgå. 

Vi hoppas innerligt på att få se så många rödgula supportrar på plats imorgon i Södertälje Fotbollsarena för att lyfta fram våra rödgula krigare till en viktig trepoängare i jakten om uppflyttning. Tillsammans mot segern! #TiheSuryoye

Matchinformation: Syrianska FC – Nyköpings BIS

När?: Lördagen den 30:e juli, kl 17:00

Var?: Södertälje Fotbollsarena

Jonas Jonsson (HD), Peier Zakaria (AD1), Adham Ali Saleh (AD2)

Andrew Moro
juli 29, 2022