Säsongsstarten börjar närma sig och lagbygget är i full gång. Kenneth Carlie, som representera de rödgula färgerna så sent som förra året, återvänder till Syrianska.

Den 23-årige yttermittfältaren lämnade Syrianska i somras för Enköpings SK, där det blev succé med 7 mål på 12 matcher. Dessvärre räckte det inte för att hålla kvar Enköping i division 2 som därmed blev nedflyttade. Nu är han tillbaka i de rödgula färgerna.

Redaktionen fick tag på Kenneth för en kort kommentar kring hur det känns att vara tillbaka i Syrianska:
– Det känns riktigt kul att vara tillbaka. Som fotbollsspelare har jag mått som allra bäst när jag spelat i Syrianska, så det var inte ett svårt beslut att ta när möjligheten att komma tillbaka dök upp! Jag hoppas att jag kan få ut så mycket som möjligt av mitt spel här och ser fram emot säsongsstarten då det är många roliga matcher som väntar. Jag hoppas verkligen att så många supportrar som möjligt kommer till matcherna för att stötta oss! Det viktigaste blir att vara ödmjuka samt att lägga ner ett hårt arbete, vilket kommer att bli nyckeln till att vi ska vara med i toppen även i år!

Vi hälsar Kenneth Carlie ett stort och hjärtligt välkommen tillbaka till Syrianska och önskar honom ett stort lycka till i den rödgula tröjan! #TiheSuryoye

Andrew Moro
mars 10, 2022