Syrianska FC kan med glädje och stolthet presentera ett nytt tillskott i spelartruppen. Den 22-årige fransmannen Ismaël Sow är klar för Syrianska och ansluter från franska Girondins de Bordeauxs andralag.

Ismaël Sow är en talangfull ytterback som kan spela både som höger- och vänsterback. Han är fostrad i anrika Girondins de Bordeaux och har klättrat upp genom deras ungdomsakademi fram till klubbens B-lag. Sow har även erfarenheter från den belgiska andraligan där det blev spel med Royal Excel Mouscron. Redaktionen fick tag på sportchefen Azad Budak som är nöjd med det nya tillskottet.

Vi får in en spelare som trots sin ringa ålder, har erfarenheter från spel på väldigt hög nivå och är skolad i en klubb som befinner sig på den högsta nivån i fotbollsvärlden. Ismaël är en mycket teknisk ytterback som kan spela på båda ytterbackspositionerna. Han har bra spelförståelse och kommer att bidra med mycket.

Vi hälsar Ismaël ett stort och hjärtligt välkommen till den rödgula familjen och önskar honom ett stort lycka till under kommande säsong! #TiheSuryoye

Andrew Moro
mars 14, 2023