Syrianska kan under torsdagsmorgonen presentera ett nytt tillskott i spelartruppen. Det rör sig om den 23-årige mittbacken Hejdar Elwan, med FC Järfälla som senaste klubbadress, som har kritat på ett kontrakt med rödgult.

Hejdar Elwan är en 23-årig mittback som har varit en given startspelare under de senaste säsongerna med FC Järfälla där han var lagkapten. Dessförinnan har han representerat Värmdö IF. Hejdar har varit med under en period på försäsongen där han fått vara med på ett flertal träningar och visa framfötterna, däribland i en av träningsmatcherna där IFK Uppsala besegrades med 4-0. Sportchefen Azad Budak har följande att säga om försvararen:

– Hejdar är en stabil mittback som har fart och är utöver det en skicklig duellspelare. Han har fina ledaregenskaper och han kommer att bidra med trygghet i defensiven.

Vi hälsar Hejdar ett stort och hjärtligt välkommen till den rödgula familjen och önskar honom ett stort lycka till under säsongen som stundar. Glöm inte att vara på plats på premiären som spelas på lördagen den 1:a april, kl 16:00 när Rågsveds IF gästar Södertälje Fotbollsarena. #TiheSuryoye

Andrew Moro
mars 30, 2023