Datum: 22-26 juli  

Plats: Södertälje Arena  

Tid: Campen pågår dagligen mellan 09:00-15:00 (personal finns på plats 08:00-16:30)

Välkommen till en oförglömlig fotbollsupplevelse!

Vi bjuder in alla fotbollssugna flickor och pojkar födda mellan 2007-2014, oavsett klubb, till ett intensivt och utvecklande fotbollscamp i Södertälje Arena. Under fem fullspäckade dagar får du träna och inspireras av några av Sveriges främsta tränare.

VAD KAN DU FÖRVÄNTA DIG?

Fyra timmar effektiv fotboll och fysträning varje dag: Med fokus på att säkerställa högkvalitativa och lärorika övningar som främjar spelarnas utveckling.

Individuell uppmärksamhet och coaching: Våra tränare kommer att arbeta nära varje spelare för att förbättra deras teknik, taktik och fysiska förmåga.

Lärorika och inspirerande sessioner: Vi strävar efter att varje spelare ska lämna campen med nya färdigheter och förnyad motivation.

Besök av toptränare och scouter

Peter Kisfaludy, en mycket erfaren tränare och scout inom fotbollsvärlden, kommer till vårt camp för att ge en unik inblick i professionell talangbedömning. Med hans expertis får deltagarna lära sig vad som krävs för att sticka ut i fotbollsvärlden och får värdefulla tips för sin utveckling. Hans närvaro höjer nivån på vårt camp och ger varje spelare en inspirerande, utbildande och motiverande upplevelse.

PRAKTISK INFORMATION

Lunch och mellanmål: Ingår varje dag för att säkerställa att spelarna har den energi de behöver för att prestera sitt bästa.

Pris: Endast 2900:- för hela veckan.

Missa inte chansen att bli en del av detta fantastiska tillfälle att träna, lära och växa som fotbollsspelare. Anmäl dig idag och upplev en vecka fylld av fotboll, gemenskap och utveckling!

För frågor eller anmälan, kontakta oss på camp@ballersapp.com 

Vi ser fram emot att se dig på planen!

CHRISTIAN KOUTRAS

Christian Koutras är en mångsidig idrottsprofil med en rik bakgrund inom både idrott och prestationsträning. Förutom sin egna idrottskarriär är Christian känd för sin expertis i att utveckla personliga träningsprogram som förbättrar både de fysiska och psykologiska aspekterna av idrottare. Han har arbetat med topp fotbollsspelare som Kingsley Coman från Bayern München, John Guidetti, Robin Quaison, Daniel Sundgren, Yasin Ayari mm. Ja, listan är lång. Christian Koutras är dedikerad till att hjälpa idrottare att nå sin fulla potential genom omfattande och vetenskapligt underbyggda träningsmetoder, med fokus på att bygga en stark atletisk grund och optimera prestationer inom deras respektive idrott.

ÖZCAN MELKEMICHEL

Genom att ha Özcan Melkemichel som tränare till vårt fotbollscamp får vi en erfaren ledare med en imponerande meritlista inom svensk fotboll. Özkan har tidigare tränat stora klubbar som Djurgårdens IF, AFC och Syrianska FC, och hans expertis har lett till både nationella och internationella framgångar. Hans engagemang och coachning kommer att inspirera och utveckla våra spelare, samtidigt som han delar med sig av värdefull kunskap och strategier som är avgörande för att ta våra deltagares färdigheter till nästa nivå. Med Özkan Melkemichel vid rodret kan vi förvänta oss en högkvalitativ och minnesvärd träningsupplevelse för alla deltagare på campet.

HAMID KABODVAND

Hamid Kabodvand är grundare och VD för BallersApp, en plattform för ambitiösa fotbollsspelare. Tidigare grundade han och ledde HK Football Management AB (2014-2022), som fokuserar på rekrytering och utveckling av fotbollsspelare i Sverige. Han arbetade även som talangscout för Nordic Sky (2019) och som ambassadör för både Adidas & Puma. Hamid började sin karriär som grundare & teknisk direktör för AFC Eskilstuna och bidrog till deras avancemang till Allsvenskan 2016.

OSCAR HAMMAR

16 års erfarenhet inom spelarutveckling i olika roller, har tränat många spelare som nåt proffsfotbollen däribland Alexander Isak, Yasin Ayari, Taha Ayari och Tomas Isherwood.

Andrew Moro
juli 2, 2024