Derbyt närmar sig med stormsteg och spelas på onsdagen, den 30:e oktober med avspark kl 19:00 i Södertälje Fotbollsarena. Här följer lite mer information om vad som gäller under matchdagen.

Biljettpriser:
Vuxna: 150 kr
Pensionärer: 100 kr (mot uppvisat ID-kort)
Ungdom 15-17 år: 100 kr (mot uppvisat ID-kort)
0-14 år: Fri entré
Biljetter kommer att säljas i biljettkassan på matchdagen från och med kl 17:30, då öppnar entrén. Betalning sker enbart med Swish och kontant. För enklare och smidigare hantering, ta med dig kontanter!

På båda läktarna kommer det att grillas kebab. Utöver det kommer det att finnas ett rikt utbud på andra kioskartiklar såsom dricka, snacks, osv. Eventuell dryck kommer att säljas i PET-flaskor. 

Entréerna öppnar för försäljning kl 17:30, det vill säga 90 minuter innan matchstart. 

Visitering kommer att ske av samtliga supportrar vid insläpp och det kommer även att uppstå trängsel när det gäller trafik och parkering intill matchstart, speciellt med tanke på att SSK har hockeymatch i Scaniarinken som också drar igång kl 19:00. Se därför till att vara på plats i god tid. 


Vi vill dessutom påminna om att det råder väskförbud vid detta evenemang. Se till att inte ta med dig någon väska till matchen.


Syrianska är hemmalag för dagen och tilldelas den Västra läktaren (huvudläktaren). Insläpp av Syrianska-supportrar sker via huvudentréerna.
Assyriska är bortalag för dagen och tilldelas den Östra läktaren. Insläpp av Assyriska-supportrar sker via entré nr: 13, 14, 15, 16 (bakom Östra läktaren). 

Användning av pyroteknik är TOTALT förbjudet. Bangers, airbombs och all annan form av utskjutande pyroteknik leder till att matchen blir avbruten direkt. All form av överträdelse av spelplanen innan, under och matchens gång kommer att leda till avstängning. Ingen av lagen har råd med att få böter på grund av otillbörligt beteende med avseende på pyroteknik och planstormning.

Med tanke på att det är en DM-final kommer att matchen gå till förlängning vid eventuellt oavgjort resultat i fulltid. Blir det oavgjort i förlängningen kommer matchen att avgöras genom en straffläggning.

Efter slutsignalen kommer det att informeras via matchspeaker, vilka av lagens supportrar som får vara kvar på läktaren.

Syrianska FC och Assyriska FF ser fram emot en välspelad match och en folkfestlig tillställning. Varmt välkomna ska ni vara till Södertälje Fotbollsarena på onsdagen den 30:e oktober, kl 19:00! #TiheSuryoye

Andrew Moro
oktober 22, 2024